Riisipada ubadega
Väherasvased toidud
3. detsember 2004, 13:09

Riisipada ubadega

Wok-roog.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
3 sl ōli
1 sibul
2½ dl pikateralist riisi
1 roheline paprika
1 tl tšillipulbrit
6 dl keedetud vett
100 g (purk) maisi
225 g (purk) ube
2 sl ja hakitud värsket koriandrit

Valmistamine
  Kuumuta õli wok-pannil, lisa hakitud sibul, pruunista kiirest u 2 minutit. Lisa riis, kuubikuteks lõigatud paprika ja tshillipulber ning kuumuta kiiresti u 1 minut. Lisa kuum vesi, lase keema tõusta ja siis keera kuumus kinni, ning lase seista kuumal pliidil kaaneall u 15 minutit. Lisa mais, koriander ja oad, kuumuta ja sega,.