Hiina köök

Hiina risoto 

Toidutare, 28. veebruar 2008, 15:15
Hiina risotto 
Maitsev wok-roog

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min
20

Koostisosad
2 sl pähkliōli
1 sibul
2 purustatud küüslauguküünt
1 tl hiina 5-e maitseainesegu
250 g vorsti (sardell, viiner, suitsuvorst)
200 g porgandikuubikuid
3 dl risottoriisi
8½ dl juurvilja- vōi kanapuljongit
1 sl hakitud murulauku

Valmistamine
Kuumuta õli wok-pannil. Lisa sibul, küüslauk ja 5-e maitseainesegu, kuumuta kiirelt u 1 minut. lisa tükeldatud vorst, porgand ja paprika, sega. Lisa puljong, vähehaaval korraga ning sega kuni riis on keenud pehmeks. Puista üle hakitud murulauguga. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee