Kalatoitude retseptid

Kalafilee paprikaga 

Toidutare, 24. veebruar 2008, 10:26
Kalafilee paprikaga
Vali just sulle sobiv kalafilee, lisandiks serveeri keedetud kartulid või riis.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
2 viilutatud paprikat
1 viilutatud sibulat
ōli
3 sektoriteks lōigatud tomatit
500 g kalafileed
1 tl soola
2 g pipart
3 sl vinegretti
(1 tl suhkrut)
1 dl kalapuljongit
KAUNISTUSEKS:
peterselli

Valmistamine
Kuumuta paprika ja sibul pehmeks. Lisa tomatid, prae veel. Pane kalafilee juurviljade peale ning maitsesta soola ja pipraga. Lisa vinegrett, kalapuljong ja soovi korral suhkur. Kuumuta tasasel tulel kaane all, kuni kala on läbiküpsenud - u 5 minutit. Puista üle hakitud peterseliga.  

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee