Kalafilee paprikaga
Kalatoitude retseptid
24. veebruar 2008, 10:26

Kalafilee paprikaga

Vali just sulle sobiv kalafilee, lisandiks serveeri keedetud kartulid või riis.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
2 viilutatud paprikat
1 viilutatud sibulat
ōli
3 sektoriteks lōigatud tomatit
500 g kalafileed
1 tl soola
2 g pipart
3 sl vinegretti
(1 tl suhkrut)
1 dl kalapuljongit
KAUNISTUSEKS:
peterselli

Valmistamine
Kuumuta paprika ja sibul pehmeks. Lisa tomatid, prae veel. Pane kalafilee juurviljade peale ning maitsesta soola ja pipraga. Lisa vinegrett, kalapuljong ja soovi korral suhkur. Kuumuta tasasel tulel kaane all, kuni kala on läbiküpsenud - u 5 minutit. Puista üle hakitud peterseliga.