Väherasvased toidud

Kartuli-spinatisupp 

Toidutare, 2. detsember 2004, 13:50
Kartuli-spinatisupp
Maitsev kartuli-spinatisupp piimaga.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
1 purustatud küüslauguküüs
1 hakitud sibul
2 kartulit (200 g)
1 sl ōli
7 dl juurviljapuljongit
300 g suvikōrvitsat
150 g hakitud spinatit
2 dl piima
1 tl hakitud basiilikut
soola
pipart

Valmistamine
  Kuumuta-pruunista sibul, küüslauk ja kartul õlis. Lisa puljong ja keeda u 10 minutit. Lisa suvikõrvits, spinat, piim ja basiilik. Serveeri kuumade juustusaiadega.  

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee