Lõunasöögi retseptid

Oskari talutoit 

Mari, 2. detsember 2004, 13:47
Sealiha kartuli, porgandi ja kaalikaga. Lisandiks sobivad munalõigud, maitseroheline ja hapukoor.

Kogus: ühele

Koostisosad
500 g seaküljeliha
2 sibulat
300 g porgandeid
200 g kaalikaid
1 liiter kartuli kuubikuid
2 kl lihaleent või puljongit
5 terapipart
2 loorberilehte
soola
hakitud sibulapealseid
petersellilehti
3 keedetud muna

Valmistamine
  Liha tükeldada ja kuumutada keedunõu põhjas. Saadud rasvas koos lihaga pruunistada sibul, lisada porgandi ja kaalika kuubikud ning maitseained. Segada läbi, lisada puljong, keeta 5-10 min. Siis lisada kartulid, katta kaanega ning hautada pehmeks.  

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee