Lõunasöögi retseptid

Juta lemmikhautis 

Mari, 24. veebruar 2008, 10:21
Kaalikad sealiha ja riisiga. Valmis toit serveerida saadud kastmega.

Kogus: ühele

Koostisosad
500 g pehmet sealiha
1 sibul
1 liiter kaalika kuubikuid
1 kl riisi
3 kl vett või puljongit
soola
1 loorberileht
punast pipart
1 nelk
kuivi maitsetaimi
2 sl ketšupit
2 sl hapukoort
maitserohelist

Valmistamine
Liha lõigata kuubikuteks. Pekk sulatada ja pruunistada. Saadud rasvas pruunistada liha koos sibulaga. Pestud riis ja kaalikad kallata lihale, valada üle puljongiga ja maitsestada. Hautada nõrgal tulel kaane all pehmeks. Ketšupist ja hapukoorest segada kaste, maitsestada punase pipra ja maitserohelisega. Võib lisada veidi purustatud küüslauku. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee