Lõunasöögi retseptid

Juhani kõhutäide 

Mari, 2. detsember 2004, 13:44
Hautatud kartulid lihaga. Serveerida maitserohelise ja hapukoorega. Võib ka keedetud makaronide või maitsestatud klimpidega( kartuli asendajana ).

Kogus: ühele

Koostisosad
500 g veise- või uluki liha (põder, jänes, metssiga, metskits)
50 g pekki
2 sibulat
1 porgand
petersell
1 1/2 vett või lihaleent
1 kl punast veini
3 kadakamarja
2 vürtsitera
1 nelk
1 loorberileht
sool
pipar
8-10 kartulit
maitseroheline
hapukoor

Valmistamine
  Liha tükeldada ja soovikorral marineerida. Pekk lõigata kuubikuteks ja pruunistada. Saadud rasvas pruunistada liha koos sibula, peterselli ja porgandiga. Lisada vesi või leem ning vein ja maitseained ning hautada poolpehmeks. Siis lisada kartulid ning hautada kõik koos pehmeks. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee