Veiseliha retseptid
2. detsember 2004, 13:37

Elisabeti pajaroog

Veiseliha makaroni- ja aedviljaga.

Kogus: ühele

Koostisosad
500 g pehmet veiseliha
2 sl rasva
2-3 kl vett
4-5 tera pipart
2-3 tera vürtsi
2 väikest loorberi lehte
maitsetaimi
1 sibul
2 keskmist porgandit
1 petersell
300-400 g makarone
2 sl tomati püreed
2 sl lauaäädikat või sidrunimahla
maitserohelist

Valmistamine
  Liha tükeldada ja marineerida. Liha nõrutada ja praadida rasvas helepruuniks. Lisada hakitud maitseviljad ja hiljem vesi. Hautada kaane all pehmeks. Makaronid keedetakse eraldi soolaga maitsestatud vees. Valmis makaronid tõstetakse lihale ja hautatakse koos 10 minutit. Valmis toidule lisatakse tomatipüree ja maitseroheline.