Küpsetised

Hapukoorekook 

Kristir, 1. detsember 2004, 12:05
Meie pere vaieldamatu lemmik.

Kogus: ühele

Koostisosad
TAINAS:
2,5 kl jahu
1,5 kl suhkrut
2 sl kakaod
1 tl soodat
500 g hapukoort
1 sl õli
TÄIDIS:
500 g hapukoort
suhkrut(maitse järgi)
GLASUUR:
6 sl suhkrut
3 sl piima
2 tl kakaod
50 g võid

Valmistamine
 TAINAS: Sega kõik ained omavahel ja küpseta 250º C juures. Jahuta ja lõika kolmeks. TÄIDIS: Sega hapukoor suhkruga ja jaga jahtunud koogi vahele. GLASUUR: Keeda suhkrut, piima ja kakaod 2-3 minutit ja lisa või. Sega kuni või on sulanud. Pane õhuke kiht koogile, lase jahtuda. Pane ülejäänud glasuur koogile ja hoia külmas, soovitavalt üle öö.Hea teada !Serveeri jahutatult.  

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee