Kalatoitude retseptid

Lestafilee krevettidega 

Toidutare, 2. detsember 2004, 13:32
Lestafilee krevettidega 
Lestafilee krevettide ja sidrunikastmega.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
1 shalottsibul
ōli
1 dl valget veini
1 dl kanapuljongit
1 sl sidrunimahla
½ dl rōōska koort
½ tl jahu
4 lestafille
soola
pipart
jahu
vōid
150 kooritud krevette
tilli

Valmistamine
  Haki sibul ja pruunista õlis. Lisa jahu ja kuumuta veidi. Siis valge vein, ja sidrunimahl ja kanapuljong. Keeda kastet mõni minut (kuni pakseneb). Maitsesta kalafilee soola ja pipraga, veerata kala jahus ning prae võis. Pane kala taldrikule ja kuumuta kiiresti krevetid pannil. Puista krevetid üle kalafilee ja kaunista tilliga. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee