Väherasvased toidud

Juta räimesupp 

Mari, 9. detsember 2004, 14:40
Huvitava maitseline räimesupp piimaga.

Kogus: ühele

Koostisosad
1 kg värskeid räimi
1 liiter vett
1 liiter piima
soola
pipart
1-2 loorberilehte
1 sibul
6 keskmist kartulit
1/4 keskmist kaalikat
võid
murulauku või porrulauku

Valmistamine
  Räimed puhastada, lõigata ära sabad ja pesta külma voolava vee all puhtaks. Tükelda räimed ristipidi. Luud jäävad sisse. Kaalikas ja sibul tükeldada ribadeks, keeta maitseainete ja soolaga u 10 minutit. lisada juurde tükeldatud kartulid. Kui kartulid on poolpehmed, lisa kala tükid ja piim. Keeda kuni valmimiseni. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee