Õhtusöögi retseptid

Seenepüreesupp 

Toidutare, 1. detsember 2004, 14:41
Seenepüreesupp 
Maitsev seenesupp austerservikutega

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
1 hakitud sibul
200 g austerservikuid
2 sl vōid
8 dl puljongit
1 dl piima
2 sl jahu
1 dl hapukoort
1 tl soola
2 g pipart
hakitud murulauku

Valmistamine
  Kuumuta sibul võis, kuid ära pruunista. Lõika seened väiksemateks tükkideks ja kuumuta koos sibulaga. Võta pool puljongist keeda u 5 minutit. Mikserda seened, sibul ja veidi puljongit, ning vala tagasi supile. Lisa ülejäänud puljong ning keeda veidi. Sega jahu ja piim ning lisa supile. Lisa koor ja keeda u 5 minutit. Maitsesta. Puista üle hakitud murulauguga. Serveeri juustu - singi võisaiaga  

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee