Mehhiko köök

Taco hakklihaga 

Toidutare, 16. detsember 2007, 15:29
Taco hakklihaga
Mehhiko rahvustoit.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
4-8 tacot
500 g hakkliha
1 hakitud sibul
vōid küpsetamiseks
1 tl soola
2 g tshillipulbrit
½ dl tomatipüreed
1½ dl vett
4 sl taco maitseainet
2 avokaadot
1 dl tacokastet

Valmistamine
Pane tacokoored ahju u 5 minutit 225º C-ga. Pruunista hakkliha ja sibul. Lisa sool, tšilli, tomatipüree, vesi ja tacomaitseaine. Keeda kastet mõni minut. Poolita avokaado ja võta välja kivi ning täida kivi koht tacokastmega. Täida tacokoor hakkliha ja köögiviljadega ning aseta koos avokaadoga väikesele taldrikule. Serveeri koos salati, kokteilitomatite, kurgi, maisi, punase sibula, hapukoore ja oliiviga. Kaunista hapukoore ja oliiviga.  

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee