Kalatoitude retseptid

Kalapada 

Toidutare, 16. detsember 2007, 15:20
Wok-roog kalaga.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
250 g munanuudleid
450 g tursafileed
1 sl paprikapulbrit
2 sl päevalilleōli
1 punane sibul
1 oran&#382 vōi punane paprika
1 roheline paprika
100 g minimaisi
1 mango
100 g ube
2 sl ketšupit
2 sl sojakastet
1 tl maizenat

Valmistamine
Pane munanuudlid suurde kaussi ja vala üle keeva veega ning lase neil seista u 5 minutit. Kuivata puhastatud tursafilee majapidamispaberiga ja lõika õhukesed viilud. Pane tükeldatud tursk kaussi, lisa paprikapulber ning sega korralikult. Kuumuta õli eelsoojendatud wok-pannil, lisa õhukesed sibula-, paprikaviilud ja tükeldatud minimais ning kuumuta (pruunista) u 5 minutit. Lisa tursk ja mangoviilud ja kuumuta veel u 2 minutit ehk kuni kala on valmis. Lisa oad ning sega. Samas sega ketšup, sojakasteja maizena ning lisa segu wok-i. Sega ja kuumuta kuni segu pakseneb. Nõruta nuudlid.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee