Linnuliha retseptid

Pajaroog IV 

Toidutare, 1. detsember 2004, 13:43
Maitsev wok-roog kanalihaga. Lisandiks sobib keedetud riis või nuudlid.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
3 sl päevalilleōli
350 g kondita kanaliha ōhukeste ribadena (ei pea olema filee)
1 sibul
1 purustatud küüslauguküüs
1 punane paprika
75 g suhruherneid
4 sl heledat sojakastet
1 sl tomati püreed
1 apelsini riivitud koor ja pressitud mahl
1 tl maizena
2 apelsini
100 g oakaunu

Valmistamine
  Kuumuta õli Wok-pannil. Lisa kanaliha ja pruunista kiirelt u 2-3 minutit ehk siis kuni liha on võtnud värvi. Lisa õhukesteks viiludeks lõigatud sibul, paprika ja suhkruherned, kuumuta u 5 minutit ehk siis kuni köögiviljad on pehmed ja kana on täielikult läbiküpsenud. Samaegselt sega sojakaste, tomatipüree, apelsinikoor, -mahl ja maizena kausis. Lisa segu wok-ile ning kuumuta ,samaegselt segades, kuni see pakseneb. Koori apelsin ja puhasta apelsini lõigud "nahast". Lisa puhastatud apelsinilõigud ja oakaunad wok-i ning kuumuta u 2 minutit. Hea teada !Serveeri kohe pärast valmistamist.  

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee