Veiseliha retseptid
16. detsember 2007, 14:24

Loomaliharullid

Tagliatelle-pasta täidetud loomaliharullidega.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
150 g šampinjone
2 sl rasvainet
4 sl hakitud basiilikut
4-8 loomalihabiffi
soola
pipart
500 g tagliatelle pastat (sovitavalt ürtidega)
50 g parmessanijuustu
1 purustatud küüslauguküüs
2 dl rōōska koort
värskelt jahvatatud pipart

Valmistamine
Haki seened ja pruunista rasvaines. Sega pruunistatud seened poole basiilikukogusega ja täida fileed. Rulli kokku ja kinnita kokteilitikuga, maitsesta soola ja pipraga. Küpseta rasvaines 5-10 minutit, olenevalt suurusest. Keeda pasta vastavalt pakil oleva õpetuse järgi, nõruta, sega riivitud parmessani, küüslaugu, koore, ülejäänud basiiliku ja pipraga.