Linnuliha retseptid

Indoneesia pajaroog 

Kristina Spencer, 16. detsember 2007, 14:19
Wok'i-roog. Indoneesia tšillikana.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
225 g brokkolit
225 g sparglit
225 g šampinjone
225 g väikeseid maisitōlvikuid
3 sl pähkliōli vōi tavalist toiduōli
450 g kanafileed
2 sl hakitud küüslauku
3 sl šalottsibulat
2 värsket punast tšillit
1 sl hakitud ingverijuurt
1½ sl sojakastet
2 tl suhkrut
1 sl soola
2½ dl kanapuljongit vōi vett
värskelt jahvatatud musta pipart

Valmistamine
Lõika brokoli väikesteks õisikuteks ja varred diagonaalselt ribadeks. Spargel lõika u 4 cm pikkusteks ribadeks, tükelda seened. Keeda brokoli ja maisitõlvikud soolaga maitsestatud vees u 3 minutit, siis vala vesi ära ja loputa külma veega üle. Kuumuta wok-pann, lisa õli, kui õli on kuum, lisa tükeldatud kanafileed (u 2,5 cm), prae neid u 5 minutit ehk kuni nad on kuldpruunid. Seejärel nõruta praetud kanafilee sõelal. Kuumuta wok-pann keskmise kuumuseni ja lisa hakitud küüslauk, sibul, tšilli ja ingver ning voki u 2 minutit, kuni on kuldpruunid. Siis maitsesta sojakastme, suhkru ja pipraga ning kuumuta veel u minut. Siis lisa köögiviljad ja seened ning prae veel u 3 minutit. Siis lisa kanafileetükid, puljong või vesi ja prae veel u 5 minutit.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist. Lisandid 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee