Võileivade retseptid

Eksootiline võileivatort 

Toidutare, 16. detsember 2007, 14:11
Lihtne ja maitsev võileivatort eksootiliste puuviljadega. Serveeri kohe pärast valmistamist.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min
20 minutit + u 20 minutit pōhi küpseb.

Koostisosad
275 g külmutatud lehttainast 25 x 42 cm
1 lahtiklopitud muna
2 tl jämedat soola
TÄIDIS:
175 g toasooja sulatatud juustu
100 g toasooja maitsestamata dessert juustu
100 g hakitud pähkleid
KAUNISTUS:
1 dl murakamoosi
100 g maitsestamata sulatud juustu
40 juustuviilu
1 kivi
20 väikest viinamarja
1 carambola
1 tamarillo
8 maasikat
6 kirssi
5 füüsalist
2 fikonit
melissilehti
(puuvilju vōid kasutada vabalt valitud, oma maitse järgi)

Valmistamine
Lõika külmutatud tainast kaks põhja 20 x 20 cm. Pane need küpsetuspaberiga kaetud plaadile, torgi kahvliga mõned augud, pintselda munaga ja puista soolaga üle. Küpseta 225 º C juures 15- 20 minutit ehk kuni põhjad on kuldpruunid. Jahuta. Sega täidis, jaga kaheks ja kata põhjad täidisega. Kui pealmine põhi on kaetud täidisega, vala peale murakamoosi ja servad kata sulatatud juustuga. Rulli kokku juustuviilud ja kaunista sellega tordiserv. Poolita või tükelda puuviljad ja kaunista tort. 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee