Lõunasöögi retseptid
15. detsember 2007, 17:40

Pidulik pajaroog

Sealiha puuviljakastmes. Valmistamist näed ka rubriigis "samm-sammult".

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min
30

Koostisosad
125 g Seafilee
Sool
Must pipar
0.25 tk Sibul
0.25 tk Õun
0.25 tk Banaan
0.25 sl Karri
0.5 küünt Küüslauk
0.5 sl Sojakaste
0.625 dl Vesi
0.25 tk Puljongikuubik
0.625 dl Hapukoor
0.5 tk Kiivi

Valmistamine
Puhasta filee ja lõika 1 cm paksused tükid. Pruunista kergelt pannil mõlemalt poolt ja maitsesta soola ja pipraga. Pruunista hakitud sibul, purustatud küüslauk ja karri kuni sibul on pehme. Riivi õun jämeda riiviga, tükelda banaan. Lisa pruunistatud ja pehmeks kuumutatud sibulale riivitud õun, tükeldatud banaan, soja, vesi ja lahustatud puljongikuubik. Keeda u 10 minutit kaane all. Lisa pruunistatud liha ja koor ning keeda veel u 5 minutit. Enne serveerimist lisa tükeldatud kiivi.