Küpsetised

Pehme virsikukook 

Toidutare, 26. november 2004, 08:16
Hõrk ja õrnamaitseline kook

Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
2 virsikut
50 g vōid
½ dl suhkrut
1 tk kaneelikoort
PŌHI:
150 g vōid
2½ dl suhkrut
3 muna
3½ dl jahu
1 tl küpsetuspulbrit
riivsai
vōi

Valmistamine
Poolita virsikud ja puhasta kividest, lõika õhukesed viilud. Sulata või ja suhkur pannil ning lisa kaneelikoor, õhukesed virsikuviilud ja kuumuta. Võta virsikuviilud ja kaneelikoor välja. Keeda edasi kuni jääb u 1 dl kastet järgi. Sega või ja suhkur, lisa ükshaaval munad (sega igakord korralikult). Lisa küpsetuspulbriga segatud jahu ja lisa ettevaatlikult kastmele. Pane tainas u 1 ½ liitrisesse koogivormi ning jaota virsikuviilud ühtlaselt. Küpseta 175 kraadi juures u 45 minutit, ehk kuni kook on läbiküpsenud, proovi tikuga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee