Küpsetised

Virsikukook 

Toidutare, 26. november 2004, 08:13
Lihtne ja maitsev virsikukook, mille põhja võib eelnevalt valmis küpsetada.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
PŌHI:
2 dl jahu
1 1/4 maisijahu
1 dl suhkrut
125 g vōid
TÄIDIS:
2 dl lahjat cremé fraiche
2 sl tuhksuhkrut
½sidruni riivitud koor
2 virsikut
u 1 dl pōldmarju
½ dl metsmaasikaid

Valmistamine
Sega tainas ja lase u 30 minutit külmas seista. Pane tainas 25 cm läbimõõduga koogivormi ja tõsta külma, kuni tainas taheneb veidi. Küpseta 175 kraadi juures u 20 minutit ehk kuldpruuniks. Jahuta. Enne serveerimist sega täidis, täida eelküpsetatud põhi täidisega. Kaunista õhukeste persikuviilude ja metsamarjadega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee