Küpsetised

Pehme õunakook 

Toidutare, 17. november 2004, 08:26
Lihtne ja maitsev õunakook

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min
Valmistamisaeg u 15 minutit + u 25 minutit küpseb

Koostisosad
2 ōuna
1 sl suhkrut
2 tl kaneeli
125 g vōid
1½ dl suhkrut
2 muna
3 dl jahu
1 tl küpsetuspulbrit
3/4 dl kohvikoort
VORMI MÄÄRIMISEKS:
vōid
riivsaia
KAUNISTUSEKS :
pärlsuhkrut

Valmistamine
Koori ja puhasta õunad südamikest. Lõika õhukesed viilud, sega kaneel suhkruga ning puista üle õunte. Vahusta või ja suhkur, lisa munad ükshaaval. Sega küpsetuspulber, jahu ja koor ning lisa või ja munasegule. Vala segu 24 cm läbimõõduga lahtikäivate servadega koogivormi, pane õhukesed õunaviilud korrapäraselt tainale, puista peale kaneeli ja pärlsuhkrut. Küpseta 200 kraadi juures 20-25 minutit ahju alumises osas.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee