Kalatoitude retseptid

Kalasupp 

Toidutare, 11. oktoober 2011, 05:50
Kalasupp
Hõrgutav kalasupp

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
2 kartulit
1 porgand
1/4 juursellerit
1 liiter kalapuljongit vōi vett
soola
2 loorberilehte
500 g tursafileed
1 sl jahu
2½ dl rōōska koort
2 munakollast
2 dl hapukoort
1½ dl valget kuiva veini
½ dl hakitud murulauku

Valmistamine
Puhasta ja koori kartul, porgand ja juurseller ning lõika kuubikuteks. Keeda köögivili kalapuljongis ja maitsesta soolaga, lisa loorberilehed. Sega jahu ja rõõsk koor, lisa supile, sega ja keeda umbes 5 minutit. Sega munakollane hapukoore ja valge veiniga ning sega ettevaatlikult supile. Soovi korral lisa maitseaineid. Tõsta kalatükid kuuma suppi ja keeda 3-5 minutit. Puista üle hakitud murulauguga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee