Küpsetised

Porgandikook 

Toidutare, 16. september 2004, 05:59
Maitsev porgandikeeks, millesse sobib lisada ka ananassi- ja kuivatatud aprikoositükke.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min
Valmistamisaeg u 10 minutit + u 40 minutit küpseb.

Koostisosad
2 porgandit
2½ dl (160 g)jahvatatud pähkleid
2 muna
1½ dl (125 g)suhkrut
½ dl ( 30 g) jahu
2 tl küpsetuspulbrit
VORMI MÄÄRIMISEKS:
rasvainet
riivsaia

Valmistamine
Puhasta ja riivi porgandid. Vahusta muna suhkruga ning lisa porgand ja jahvatatud pähklid. Sega küpsetuspulber jahuga ning sega tainas. Vala tainas 1 1/4 liitri suurusesse rasvaine ja riivsaiaga määritud vormi. Küpseta 175 kraadi juures u 40 minutit, kuni kook on võtnud ilusa värvi ning on läbiküpsenud. Proovi tikuga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee