Kiudainerikkad toidud

Vürtsikas pihlaka-paprikahoidis 

Toidutare, 13. detsember 2007, 20:33
Vürstikas pihlaka-paprikahoidis Siiri Kirikal
Paprika- ja pihlakahoidis. Sobib kastmete ja suppide maitsestamiseks.

Koostisosad
500 g pihlakaid
100 g punaseid vōi kollaseid paprikaid
½ tl soola
150 g suhkrut
1/4 tl pipart
1 tl kaneeli
1 jupp ingverit

Valmistamine
Külmuta pihlakad, sulata ja hoia 1-2 minutit keevas vees, nõruta. Puhasta paprikad ning aja koos pihlakatega läbi hakkmasina või püreeri robustselt saumikseriga. Maitsesta ning keeda kastet umbes 5 minutit. Vala väikestesse purkidesse ja sule õhukindlalt.
Kasuta pihlakakastet ka taimeroogade või ulukilihast roogade maitestamiseks. Kogus 0.5 liitrit.
 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee