Väherasvased toidud

Punane kapsasupp 

Toidutare, 15. september 2004, 13:02
Põnev kapsasupp

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
600 g kapsast
4-5 tomatit
1½ liitrit puljongit
2-3 sl tomatipüreed
½ tl soola
2 sl hakitud peterselli

Valmistamine
Puhasta ja lõika kapsas ribadeks. Koori tomatid ja lõika sektoriteks. Keeda puljong, lisa kapsas ja tomatid ning keeda u 10 minutit, kapsas jääb veidi krõmpsuvaks. Maitsesta tomatipüree ja soolaga. Lase supil kuumal pliidil kaane all mõned minutit seista. Puista peale hakitud peterselli.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee