Tortide retseptid

Hawaii tort 

Toidutare, 13. detsember 2007, 18:14
Juustutort ananassiga.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min
Valmistamiseag u 30 minutit + u 1 tund küpseb.

Koostisosad
PŌHI:
150 g Digestive küpsist
1 dl vōid
50 g pähkleid
1 tl jahvatatud kaneeli
TÄIDIS:
150 g Cremé fraiche
250 g kodujuustu
3 munakollast
3 sl jahu
1/4 tl soola
1 tl vanillisuhkrut
3/4 (60 g) suhkrut
1 dl hapukoort
3 munavalget
225 g (0,5 purki)ananassilōike
VORMI MÄÄRIMISEKS:
rasvainet

Valmistamine
1. Purusta küpsised ja sega võiga.
2. Haki pähklid ja lisa koos kaneeliga küpsisesegule.
3. Täida u 23 cm läbimõõduga lahtikäivate servadega võitatud koogivorm.
TÄIDIS
1. Sega cremé fraiche, kodujuust, munakollased, jahu, sool, vanillsuhkur, suhkur ja hapukoor. Vahusta munavalge tugevaks vahuks ja sega kodujuustuseguga.
2. Vala täidis põhjale ning küpseta 175 kraadi juures u 1 tund või nii kaua, kuni kook on võtnud värvi ja korralikult läbiküpsenud.
3. Kuumuta ananassitükke nõrgal kuumusel omas vedelikus. Kaunista ananassilõikudega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee