Väherasvased toidud

Roheline kalasupp 

Toidutare, 14. september 2004, 12:57
Roheline kalasupp 
Kalasupp spinatiga

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
400 g kalafileed
375 g spinatit
2 keskmise suurusega kartulit
2 sibulat
7 dl kalapuljongit
4 dl piima
(1 g) pipart
riivitud muskaatpähklit
1 munakollane
½ dl 35%-list rōōska koort

Valmistamine
Sulata spinat ja kala. Koori kartul ja sibul. Kartul lõika kuubikuteks ja sibul haki peeneks. Keeda kalapuljong ja piim potis. Lisa kartul ja sibul ning keeda u 15 minutit. Mikserda segu. Lõika kala tükkideks, lisa supile ning kuumuta 3-5 minutit. Nüüd lisa spinat ja maitsesta soola, pipra ja riivitud muskaatpähkliga. Vahusta munakollane rõõsa koorega ja lisa supile. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee