Väherasvased toidud

Lossariina 

Toidutare, 13. detsember 2007, 18:05
Vene rahvustoit. Hõrgutav lõhesupp.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
1 porrulauk
1 porgand
25 g juursellerit
2 sl vōid
1,2 liitrit kalapuljongit
2 sl tomatipüreed
soola
tee üks maitseainete kotike, mis sisaldab (1 loorber, 5 tera pipart
0,5 g tüümiani, 1 küüslauguküüs)
400 g lōhet
3 sl viilutatud paprikaga täidetud rohelisi oliive
1 sl kapparit
SERVEERIMISEKS:
2 dl hapukoort
½ dl hakitud tilli
tillioksake

Valmistamine
ValmistusviisPuhasta ja lõika porgand, porrulauk ja juurseller ilusateks peenikesteks ribadeks ning pruunista kergelt võis. Lisa puljong, tomatipüree ja maitseainekotike. Lase supil keeda nõrgal tulel mõni minut. Lõika lõhest väikesed fileeribad ja lisa supile, lisa oliivid ja kappar ning lase supil keeda madalal kuumusel u 5 minutit, kuni kala on valmis. Võta maitseainekotike välja. Maitsesta soolaga. Serveerimisel lisa hapukoor, hakitud till ja tillioksake.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee