Kalatoitude retseptid

Merineitsi maiuspala ehk köögiviljasupp krevettidega 

Toidutare, 13. detsember 2007, 18:02

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
2 keskmist suvikōrvitsat
2 sl vōid
2 dl juurviljapuljongit
2 dl piima
3 dl rōōska koort
½ tl soola
1 g jahvatatud valget pipart
2 sl hakitud tilli
2 tl sidrunimahla
KAUNISTUSEKS:
tilli
krevette

Valmistamine
Koori suvikõrvits, lõika viiludeks ja pruunista kergelt võis. Lisa puljong, piim ja rõõsk koor, keeda 15-20 minutit. Mikserda püreeks, lisa hakitud till, sidrunimahl ning maitsesta soola ja pipraga.
Serveerides lisa kaunistuseks mõned krevetid ja tillioksake.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee