Lõunasöögi retseptid
14. september 2004, 12:41

Rulaad

Maitsestatud fileerull.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min
Valmistamisaeg u 15 minutit + u 40 minuit ahjus.

Koostisosad
500 g seafileed
½ dl hakitud peterselli
1 tl hakitud mündilehti
1 tl salveid
soola pipart
purustatud küüslauguküünt
2 sl rasvainet
1 dl lihapuljongit (puljongikuubikust)

Valmistamine
Lõika filee ühest küljest lahti, nii et see avaneb üheks suureks "leheks". Maitsesta filee maitseainetega, keera pikuti rulliks, seo niidiga kinni. Tõsta fileerull ahjuvormi, lisa rasvaine. Küpseta 175 kraadi juures u 40 minutit. U 15 minutit pärast küpsetamise algust lisa lihale puljong. Lõika valmis küpsetatud fileerull viiludeks.