Lõunasöögi retseptid

Rulaad 

Toidutare, 14. september 2004, 12:41
Maitsestatud fileerull.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min
Valmistamisaeg u 15 minutit + u 40 minuit ahjus.

Koostisosad
500 g seafileed
½ dl hakitud peterselli
1 tl hakitud mündilehti
1 tl salveid
soola pipart
purustatud küüslauguküünt
2 sl rasvainet
1 dl lihapuljongit (puljongikuubikust)

Valmistamine
Lõika filee ühest küljest lahti, nii et see avaneb üheks suureks "leheks". Maitsesta filee maitseainetega, keera pikuti rulliks, seo niidiga kinni. Tõsta fileerull ahjuvormi, lisa rasvaine. Küpseta 175 kraadi juures u 40 minutit. U 15 minutit pärast küpsetamise algust lisa lihale puljong. Lõika valmis küpsetatud fileerull viiludeks.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee