Lõunasöögi retseptid
13. detsember 2007, 17:52

Koorene pajaroog

Aedvilja ja sinepiga maitsestatud sealiha, mis sobib hästi riisi, makaronide või kartulitega.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
400 g sealiha
1 väike porrulauk
2 porgandit
2 sl ōli
1 dl lihapuljongit
1 dl valget veini
soola
pipart
1 sl sinepit
200 g külmutatud herneid
1 dl hapukoort

Valmistamine
ValmistusviisLõika sealiha õhukesteks viiludeks ja pruunista kergelt õlis. Pese ja tükelda porru. Koori porgandid ja lõika kuubikuteks. Kuumuta aedvili väheses õlis, lisa lihapuljong ja vein. Maitsesta soola, pipra ja sinepiga. Keeda u 5 minutit. Lisa sulatamata herned ja hapukoor.