13. detsember 2007, 17:52
Koorene pajaroog
Aedvilja ja sinepiga maitsestatud sealiha, mis sobib hästi riisi, makaronide või kartulitega.
Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
400 g sealiha
1 väike porrulauk
2 porgandit
2 sl ōli
1 dl lihapuljongit
1 dl valget veini
soola
pipart
1 sl sinepit
200 g külmutatud herneid
1 dl hapukoort
Valmistamine
ValmistusviisLõika sealiha õhukesteks viiludeks ja pruunista kergelt õlis. Pese ja tükelda porru. Koori porgandid ja lõika kuubikuteks. Kuumuta aedvili väheses õlis, lisa lihapuljong ja vein. Maitsesta soola, pipra ja sinepiga. Keeda u 5 minutit. Lisa sulatamata herned ja hapukoor.
Kommentaarid (0)