Lambaliha retseptid

Pajaroog III 

Toidutare, 14. september 2004, 12:33
Lambaliha võid asendada ka sealihaga. Sobib ka külmutamiseks.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
1,5 kg lambaliha
2 sl ōli
1 tl soola
pipart
½ kg väikeseid porgandeid
6 kartulit
2 sibulat
1 purk (400 g) tomateid omas mahlas
2 loorberilehte
1/4 tl cayenne pipart
1 sl sidrunipipart

Valmistamine
Kuumuta rasvaine ja pruunista liha kergelt, lisa sool ja pipar. Hauta nõrgal tulel kaane all u 20 minutit. Koori ja tükelda porgandid, kartulid ning sibulad. Lisa aedvili potti. Lisa tomatid koos mahlaga. Maitsesta loorberilehe, sidrunimahla ja cayenne pipraga. Keeda u 25 minutit. Vajadusel lisa vett (kui tomatimahl ära keeb).

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee