Väherasvased toidud
14. september 2004, 12:32

Põrsapajaroog

Värske põrsapraad ei sisalda kaloririkast rasva. Sellest saab maitsva pajaroa. Sobib ka külmutamiseks.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
500 g värsket sealiha
1 porrulauk
2 erivärvi paprikat
2 sl oliivōli
2 sl sojakastet
2 dl vett
1 sl jahu
½ dl rōōska koort
2 sl sinepit
½ tl soola
pipart

Valmistamine
Lõika liha ribadeks. Puhasta ja haki porrulauk. Puhasta paprika seemnetest ja tükelda ribadeks. Pruunista liha ja aedvili rasvaines ning tõsta potti. Lisa sojakaste ja vesi. Keeda mõni minut. Sega jahu ja rõõsk koor ning lisa liha-aedviljasegule. Maitsesta sinepi, soola ja pipraga.