Lõunasöögi retseptid

Seene-kalasupp 

Urvi, 13. detsember 2007, 17:45
Huvitav lähenemine kalasupile. Lauale andmisel riputa supile värsket basiilikut ja soovi korral lusikatäis hapukoort

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
1 l kalapuljongit
1 purk(400 g) purustatud tomatit
2 porgandit
1 sibul
2-4 küüslauguküünt
2 tl basiilikut
1/2 tl musta pipart
(1/4 tl ürdisoola)
4-5 kartulit
1/2 l seeni(nt kitsemampleid,puravikke vms)
400 g lõhet(nt kõhuääri)

Valmistamine
ValmistusviisMõõda potti kalapuljong või 1 liiter vett ja 2 kalapuljongikuubikut. Lisa purustatud tomatid, lõigu tikusarnasteks ja pane puljongisse. Peenesta sibul ja küüslauk ning lisa supile. Koori ja tükelda kartulid ning lisa supile. Viiluta seened ja pane supi sisse keema. Kui kasutad lõhe kõhuääri, siis puhasta need soomustest, tükelda ja lisa supile. Keeda, kuni juurviljad on pehmed, kontrolli maitset ja vajadusel lisa maitseaineid.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee