Lihatoidu retseptid

Vostikaste 

Toidutare, 13. detsember 2007, 17:34
Lihtne kaste.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
300 g keeduvorsti
2 sl rasvainet
1 sibul
2 sl jahu
1½-2 kl vett vōi puljongit (1 puljongikuubik)
soola
pipart
4 sl hapukoort
2 sl ketšupit
maitserohelist

Valmistamine
Haki sibul ja pruunista rasvaines. Lisa jahu ning ketšup, kuumuta u 4 minutit. Lisa vesi või puljong. Lõika vorst kangideks ja lisa kastmele ning keeda kaste läbi. Lisa hapukoor ja maitsesta soola ja pipraga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee