Väherasvased toidud

Riisiring 

Toidutare, 9. september 2004, 05:28
Mehhiko rahvustoit.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min
Valmistamisaeg u 25 minutit + u 30 minutit küpseb ahjus.

Koostisosad
1 kl keetmata vōi 3 kl sōmeraks keedetud riisi
100 g riivjuustu
100 g paprikat
2 tl soola
1 tl pipart
1½ kl hapukoort
KAUNISTUSEKS:
maitserohelist
tomativiile

Valmistamine
Keeda riis sõmeraks, kuid mitte täiesti pehmeks. Lisa riivjuust, hakitud paprika, sool, pipar ja hapukoor. Sega kergelt, pane võiga määritud rõngasvormi. Küpseta 200 kraadi juures, kuni toit on paksenenud (u 30 minutit). Jahuta veidi ja lõika siis terava noaotsaga servad vormi küljest lahti. Kummuta riisirõngas ümmargusele vaagnale. Kaunista maitserohelise ja tomativiiludega.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee