Mehhiko köök

Taco kalatäidisega 

Toidutare, 13. detsember 2007, 12:03
Taco tursafilee ja avokaadoga.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
8 maisitacot
1 avokaado
1 laimi vōi sidrunimahl
6 sl hapukoort
250 g keedetud tursafileed
½ värsket peeneks hakitud rohelist tšillipipart
1 tomat
1 hakitud sibulat
2 sl hakitud värsket koriandrit
(salsat)

Valmistamine
ValmistusviisPane tortillad rasvata pannile, lisa vaid veidi vett kuumutamiseks. Kuumutatud tortillad pane köögirätiku vahele, seniks kuni kuumutad teisi. Poolita avokaado, võta välja kivi. Koori ettevaatlikult, tükelda ja pane tükid kohe laimi või sidrunimahla, et viljaliha ei tumeneks. Pane hapukoort tortilla peale, siis veidi kalatükke, piserda üle laimimahlaga, veidi hakitud tšillipipart, sibulat ja tükeldatud avokaadot. Soovi korral veidi salsat. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee