Mehhiko köök

Marineeritud kanatiivad 

Toidutare, 20. mai 2009, 08:56
Marineeritud kanatiivad 
Tequilamarinaadis kanatiivad.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min
u 30 minutit + u 3 tundi marinaadis.

Koostisosad
900 g kanatiivad
10 küünt Küüslauk (hakitud)
2 tk laimist pressitud mahl
1 tk apelsinist pressitud mahl
2 sl tequila
1 s mahe tšillipiprapulber
2 tl salsa cruda
2 sl Oliiviõli
1 tl Suhkur
1 g Sidrunipipar
1 g Kaneel (jahvatatud)
1 g jahvatatud köömned
1 g kuivatatud pune

Valmistamine
ValmistusviisLõika kanatiivad kaheks ja pane kaussi, lisa kõik teised koostisosad ja sega korralikult ning lase kanatiibadel marineerida vähemalt 3 tundi või üleöö külmas. Grilli kanatiibu u 15-20 minutit, kuni nad on kuldpruunid.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee