Sealiha retseptid

Õlles küpsetatud seakoot 

Martti Koppel, 14. detsember 2007, 13:47
Mõnus korralik seapraad, mida teevad põnevamaks maitseainete valik ning tumeda õlle kasutamine.

Kogus: ühele

Koostisosad
1 tk Sealiha (koot)
MÄÄRE
Tume õlu
3 sl Mesi
1 sl Köömne seemned
1 sl Koriander (purustatud)
2 sl Või (sulatatud)
1 tl Paprika (jahvatatud)
0.5 tl Kaneel (jahvatatud)
KÖÖGIVILJAD
2 tk Kaalikas (kooritud, sektoritena)
3 tk Porgand (kooritud)
2 tk Fenkol (poolitatud)
3 tk Harilik sibul
2 tk Küüslaugupea (poolitatud)
3 tk Õun

Valmistamine
Sega õlu ja mesi maitseainete ning võiga ja määri koot saadud seguga kokku. Tõsta ahjuplaadile ja küpseta liha 175-kraadises ahjus koos köögiviljadega valmis. Küpsemise ajal määri kooti aeg-ajalt veel seguga ja kasta ahjuvormi põhjale nõrgunud vedelikuga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee