Lambaliha retseptid

Lammas aedviljaga 

Mari, 6. september 2004, 12:54
Ühepajatoit lambaribist.

Kogus: ühele

Koostisosad
500 g lambaribi
2-3 kl vett
1 sibul
1 petersell
4 viilu kaalikat
4 porgandit
500 g peakapsast
6 kartulit
5 tera pipart
1 loorberi leht
melissi või punet
maitserohelist
soola

Valmistamine
Liha panna külma veega keema ja keeta nõrgal tulel 1 tund. Aeg-ajalt eemaldada vaht. Lisada 4-ks lõigatud sibul ja petersell, kaalikaviilud, poolitatud porgandid ja sektoriteks lõigatud kapsas. Kõige peale panna kas terved või poolitatud kartulid, lisada sool, pipar ja maitsetaimed. Keeta pehmeks ja anda lauale keedunõus.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee