Ühepajatoit II
Kogus: ühele
Koostisosad
300 g neerusid
4 paprika kauna
3 porgandit
2 sibulat
4 õuna
200 g aedoa kaunu
1 petersell
4 värsket tomatit või 2 sl tomatipüreed
2 sl hapukoort
2 sl rasva
sidruni või õunamahla
Valmistamine
Paprika, porgandid, petersell, sibul lõigata ribadeks ja kuumutada rasvas. Asetada hautusnõusse ja valada peale vedelik. Hautada nõrgal tulel. Neerud lõigata pikuti lõhki, pesta hoolikalt ja keeta rohkes vees pehmeks, lõigata pikkadeks viiludeks ja lisada aedviljadele poolel hautamise ajal. Koorimata õunad lõigata õhukesteks viiludeks ja lisada koos neerudega. Valmis toidule segada juurde tomativiilud või püree. Maitsestada hapu mahlaga ja lisada hapukoor.
Kommentaarid (0)