Lõunasöögi retseptid

Ühepajatoit II 

Mari, 6. september 2004, 12:42
Neerud aedvilja ja kaunpipraga.

Kogus: ühele

Koostisosad
300 g neerusid
4 paprika kauna
3 porgandit
2 sibulat
4 õuna
200 g aedoa kaunu
1 petersell
4 värsket tomatit või 2 sl tomatipüreed
2 sl hapukoort
2 sl rasva
sidruni või õunamahla

Valmistamine
Paprika, porgandid, petersell, sibul lõigata ribadeks ja kuumutada rasvas. Asetada hautusnõusse ja valada peale vedelik. Hautada nõrgal tulel. Neerud lõigata pikuti lõhki, pesta hoolikalt ja keeta rohkes vees pehmeks, lõigata pikkadeks viiludeks ja lisada aedviljadele poolel hautamise ajal. Koorimata õunad lõigata õhukesteks viiludeks ja lisada koos neerudega. Valmis toidule segada juurde tomativiilud või püree. Maitsestada hapu mahlaga ja lisada hapukoor.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee