Lõunasöögi retseptid

Ühepajatoit 

Mari, 6. september 2004, 12:38
Hiina kapsas vorstiga.

Kogus: ühele

Koostisosad
500 g hiina kapsast
2 sibulat
1 sl rasva
1 porgand
5 kartulit
3 kl vett või puljongit
250 g keeduvorsti
soola
pipart
matsejuuri
maitserohelist
hapukoort või tomatipüreed või vürtsikastet

Valmistamine
Valmistusviis
Hiina kapsas ja kartulid tükeldatakse.
Sibul ja porgand lõigatakse peenteks ribadeks ja hautatakse rasvas.
Aedviljad pannakse potti ja valatakse peale kas vesi või puljong ja lisatakse maitseained.
Hautatakse nõrgal tulel kuni toit on peaaegu pehme, siis lisatakse kuubikuteks lõigatud vorstid ja hautatakse veidi aega.
Vastavalt maitsele võib valmimise lõpul lisada kas hapukoort, tomatipüreed või vürtsikastet.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee