Nädala kook

Šokolaadiampsud 

Triin Saue, 13. detsember 2007, 07:19
"MINU LEMMIKRETSEPT". 20. aug. -15. sept. retseptivõistlus. Šokolaadine amps, mis on algul krõbe ja muutub seistes pehmeks.

Koostisosad
1/3 klaasi suhkruta kakaopulbrit
60 g toasooja võid või margariini
3/4 klaasi suhkrut
100 ml õunakastet (nt Salvesti oma)
1 tl vaniljesuhkrut
1,5 klaasi nisujahu
1 tl küpsetuspulbrit
1/4 tl soola
2 sl tuhksuhkrut

Valmistamine
Sega (nt köögikombainis) kokku margariin, kakao, suhkur. Lisa õunakaste ja vanillisuhkur.
Eraldi nõus sega jahu, küpsetuspulber ja sool. Lisa jahusegu ettevaatlikult kakaosegule ja sega puulusikaga tainaks. Vormi tainast umbes kreeka pähkli suurused pallid ja pane paberiga kaetud küpsetusplaadile, jättes pallide vahele u 2 cm ruumi. Küpseta umbes 10 minutit ja lase plaadil 1 minut jahtuda. Raputa peale tuhksuhkrut.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee