Lõunasöögi retseptid

Seenesupp 

Toidutare, 12. detsember 2007, 20:28
Lihtne ja maitsev seenesupp.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min
25

Koostisosad
300 g värskeid seeni (kivipuravikud, kuuseriisikad, kollased pilvikud jt) vōi 60 g kuivatatud seeni
3 sl riisi
3-4 kartulit
1 sibul
50 g margariini vōi vōid
1,5 liitrit vett
1-2 tomatit
4 sl hapukoort
soola
maitserohelist

Valmistamine
Riis pane keema vähese kuuma veega. Umbes 10 minuti pärast lisa tükeldatud kartulid, maitsesta soolaga. Hakitud sibul ja seened hauta võis ning lisa supile. Vala juurde nii palju kuuma vett, et supp saaks paraja paksusega. Keeda tasasel tulel, kuni kartulid on pehmed. Nüüd lisa tükeldatud tomatid ja maitsesta supp. Hapukoor ja maitseroheline lisa serveerimisel. Kui valmistad suppi kuivatatud seentest, tuleb need eelnevalt pesta, leotada, koos leoveega keeta ja lisada siis teised ained.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee