Kiudainerikkad toidud

Kukeseened ohtras koorekastmes 

Toidutare, 12. detsember 2007, 20:25
Maitsev lisand liha- ja kalatoitudele.

Koostisosad
2-3 spl võid
2 dl vahukoort
sool
valge pipar
400 g kukeseeni, kuuseriisikaid, tindikuid või puravikke
1 sibul

Valmistamine
Puhasta seened, vajaduse korral pese kiiresti, nõruta sõelal või majapidamispaberil ja lõika ribadeks. Hakitud sibul kuumuta võis, kuni ta muutub klaasjaks, lisa seened ja kuumuta koos 5-10 minutit, kuni seentest eraldunud vedelik aurustub. Lisa koor, maitsesta soolaga ja kuumuta veel mõni minut.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee