Küpsetised

Õunakang 

Toidutare, 12. detsember 2007, 20:15
Lahtine õunapirukas.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min
30

Koostisosad
1 leht lehttainast 25x42
100 g pähklivōid
2 haput ōuna
2 sl marmelaadi
1 muna
jahvatatud kaneeli

Valmistamine
Laota lehttainas lauale ja rulli pikemad servad mõlemalt poolt üles. Määri pähklivõi tainapõhjale. Koori õunad ja puhasta südamikest ning lõika viiludeks või sektoriteks. Lao õunaviilud ilusasti pähklivõi peale tainapõhjale. Pintselda rullikeeratud tainaservad lahtiklopitud munaga, puista õuntele kaneeli. Küpseta 200-kraadises ahjus u 25 minutit. Kuumuta marmelaad ja pintselda õunad üle. Kui sa ei soovi eriti magusat pirukat, pane vähem pähklivõid või jäta see hoopis ära. Pähklivõi ärajätmisel lisa kaneelile suhkrut.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee