Küpsetised

Ploomikang 

Toidutare, 12. detsember 2007, 20:12
Kiire ja lihtne valmistada. Pirukas on kõige maitsvam värskelt küpsetatult ja veidi jahutatult.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min
25

Koostisosad
1 leht lehttainast 25x42 cm
u 100 g pähklivōid
7 ploomi
2-3 sl marmelaadi
1 muna

Valmistamine
Laota lehttainas lauale ja keera kaks pikemat serva kergelt rulli. Määri pähklivõi põhjale. Lõika ploomid sektoriteks ja lao ilusasti tainapõhjale ning pintselda lahtiklopitud munaga. Küpseta 225-kraadises ahjus 15-20 minutit. Kuumuta marmelaad ja vala üle valmisküpsetatud piruka. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee