Küpsetised

Juustupirukas 

Toidutare, 12. detsember 2007, 20:09
Juustukook kaaviari ja krevettidega.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min
70

Koostisosad
PŌHI:
3 dl jahu
100 g margariini vōi vōid
3 sl külma vett
TÄIDIS:
100 g toorjuustu
1½ dl créme fraiche
1 dl rōōska koort
1 dl Kalle kaaviaripasteeti
4 muna
3 sl hakitud murulauku
KAUNISTUSEKS:
300 g kooritud krevette
50 g punast kaaviari (kalamarja)
tilli
salatilehti
laimiviile

Valmistamine
PÕHI: Sega jahu rasvainega korralikult läbi ja lisa siis vesi. Vormi tainast pall ja lase seista jahedas u 30 minutit. Vajuta tainas u 26 cm läbimõõduga koogivormi ning küpseta 225-kraadises ahjus u 10 minutit. TÄIDIS: Vahusta toorjuust ja créme fraiche, lisa rõõsk koor, kaaviar, muna ja hakitud murulauk ning sega korralikult. Täida eelküpsetatud koogipõhi täidisega ja küpseta 225-kraadise ahju keskosas u 30 minutit. Valmis kook kaunista salatilehtede, kalamarja, krevettide, laimiviilude ja tillioksakestega.