Lõunasöögi retseptid

Kapsad ubadega 

Mari, 12. detsember 2007, 09:44
MINU LEMMIKRETSEPT 20.aug.-15.sept. retseptivõistlus. Hautatud hapukapsad põld- või aedubadega

Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
600 gr. hapukapsast
2-3 spl. rasva
2 sibulat
1 1/2 klaasi kuivatatud ube
1 klaas õunapüreed
6-8 kartulit
300 gr. poolsuitsu- või keeduvorsti
soola
pipart
sibulapealseid või murulauku

Valmistamine
ValmistusviisUbe leotada 12 tundi külmas vees. Oad kurnata ja panna keema värske veega, mis ubadest 2-3 cm üle ulatub. 10-20 min pärast keema hakkamist lisada kapsas ubadele õhukese kihina, peale puistata rasvas praetud sibulad ja lisada õunapüree. Kõige peale asetada kartulid ja lisada maitseained. Katta kaanega ja hautada pehmeks. Vajadusel lisada vett, mitte segada. 15-20 min enne toidu lõplikku valmimist asetada toidule peale vorstiviilud. Soovi korral võib vorsti praadida, sel juhul lisada juba valminud toidule. Peale puistata maitserohelist. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee